TAC Rally
Nieuws
terug naar overzicht
TAC rally 2019 R5 wagens bij Halletoren

Nieuwe website online!

1 januari 2020

Een van de nadelen van het organiseren van meerdere wedstrijden per jaar is dat er niet altijd heel veel tijd overblijft om de rest de rest te onderhouden.  We geven toe ... qua website drong een deftige renovatie zich al een paar jaar op.  Maar omdat de oude website al zo versleten was hebben we beslist om maar meteen voor een complete nieuwbouw te gaan!   

Bedoeling was zeker niet om de meest opvallende website van het kampioenschap te hebben,  de hoofdbekommernis was om de bezoeker en rallyfan terug een performante en informatieve website te bieden.   We denken, al zeggen we het zelf, dat dit gelukt is. De nieuwe website is snel, duidelijk en ook mobiel heel vlot beschikbaar.  

We hebben qua domeinnaam voor de eenvoud gezorgd:  tieltseautomobielclub.be is het echte domein, maar mensen die surfen naar tacrally.be of eastbelgianrally.be komen hier ook terecht.  Grote voordeel is uiteraard dat we maar een website meer moeten onderhouden,  naargelang de periode en rally zal deze anders worden ingevuld.    De Molen Classic en Leeuwenrit blijven op hun eigen stek. 

Voila, een ideale manier om 2020 te starten om zo stilaan de focus te leggen op een nieuwe TAC-rally in april van dit jaar. 

 

Het TAC-bestuur. 

 

(credits foto : Sandro Delaere)

Lees ook

27 januari 2020

Adrian Fernémont zal zijn titel verdedigen met een nieuwe wagen!

Zoals verwacht zal Belgisch Kampioen Adrian Fernémont zijn titel verdedigen met een recenter R5 model dan zijn Skoda Fabia R5 waarmee hij de voorbije jaren mee reed in het BRC. Volgens de geruchten leek het een Volkswagen Polo R5 te worden maar finaal word het nu toch een Skoda Fabia R5 Evo! Adrian zal zijn titel verdedigen weer met steun van San Mazuin en als co zal Samuel Maillen weer in het rechterzitje plaats nemen. De regerende Belgische kampioen zal 8 BK manches betwisten waaronder ook de Renties Ypres Rally.